Home

OPL avond
6 maart 2014.

plaatjecocreatie

G I V E C O N O M Y
een interactieve avond over de kracht van co-creatie

Creatieve stadsgenoten werkten afgelopen maart in het RAP 8 uur over voor het Goede Doel, voor de fun, voor elkaar, voor een betere wereld. 8uuroverwerken is een Gronings concept dat door vele steden in heel de wereld is overgenomen en dit jaar voor het eerst in Leiden plaats vond. Naast dit evenement zijn mensen die elke week 8 uur overwerken en soms elke dag. Waarom doen ze dat en wat levert het op?

8UO071-1351

8UO071-1330

Deze avond staat in het teken van de giveconomy, een nieuwe blik op de economie die als een ‘onderbewuste’ golf nu door de wereld gaat. Overal ontstaan evenementen en projecten die mensen en wensen bij elkaar brengen zonder dat er direct geld verdiend moet worden.En waarin er meer bereikt wordt dan je je kan voorstellen. Voorbeelden hiervan zijn: 8UurOverwerken, waarmaken, DIY, co-creatie en HARTwerken.

Wat kan dit betekenen voor jou in je dagelijkse (ontwerp)praktijk. Vanavond gaan we aan de slag met het nieuwe lexicon van de geef-economie. Met o.a. terugblik op 8 UurOverwerken, Chiara van den Berg over Gangmaken, Shanti Silos over de co-creatie documentaire LICHTpuntjes én jijzelf!

co-creatieve groet names OPL

Achtergrondinformatie spreeksters

Chiara_ZWW2

Chiara van den Berg, sinds 2011 gangmaker: verbinder en pionier.
Brakke grond?
Oersoep?
Carte blanche? Zij gaat helemaal los op leegte.

Ze is een lonely nut en gooi als eerste een balletje op: de rest volgt vanzelf.
Doel bereikt? Job done. Vanuit deze drijfveren neemt zij opdrachten aan of ontwikkelt ze eigen eigen projecten.
Tussendoor houdt ze zich graag bezig met Kundalini Yoga, communitybuilding en filmprojecten.
www.gangmakerij.nl
www.chiaravandenberg.nl

portret

Shanti Silos begeleidt sinds 1999 mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en bij het benutten van hun potentieel. Shanti heeft een bedrijfskundige opleiding, een trainers achtergrind en heeft als organisatie-adviseur gewerkt voor (onder andere): KPMG Consulting, Deloitte & Touche en Pentascope.Shanti is eigenaar van inspiratie-organisatie LightWorks en is werkzaam als doorbraakcoach, trainer en adviseur. Verder heeft ze eind 2011 haar eerste boek: ‘Schonen, Dromen & Ordinaire Fun’ uitgebracht, is op 21 juni 2013 haar eerste documentaire in premiere gegaan en organiseerd zij sinds dit jaar Happiness Retreats. Shanti is een jonge vrouw (dertiger) van Surinaamse afkomst die je tijdens een workshop op een aangename manier meeneemt in haar verhaal en je aanzet tot denken, voelen en doen.
www.lichtpuntjes.nu
www.light-works.nu
www.levenengenieten.nu
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s